Pizza to zdecydowanie moje ulubione danie i nie potrafię przejść obok niej obojętnie. Powiem Wam szczerze, że miałam okazję jeść pizzę w wielu lokalach i zawsze wracam do restauracji Pizza Dominium. Najczęściej zdarza mi się odwiedzać ich lokal w Katowicach na ulicy Staromiejskiej. Na stronie:
https://www.pizzadominium.pl/lokale/katowice możecie znaleźć wszelkie informacje o aktualnie obowiązujących promocjach, rabatach. Szczerze przyznam, że początkowo odwiedziłam ich lokal ze względu na bardzo fajną zniżkę dla studentów, która wynosi 40%. Nie ukrywajmy, że to naprawę rewelacyjny rabat i aż żal z niego nie skorzystać

Okazało się, że mają świetną pizzę, która jest pełna wysokiej jakości składników. Moja ulubiona to zdecydowanie pizza premium, a konkretnie quattro formaggi czyli blue cheese, favita, mozarella i ser corregio - istna poezja! Także jeżeli jeszcze nie mieliście okazji u nich jeść to naprawdę polecam. Na ich oficjalnej stronie możecie sobie sprawdzić gdzie znajdziecie najbliższy lokal w Waszym otoczeniu